Луната е пълна в знака Козирог на 24 юни 2021 г. Пълнолуние настъпва, когато

...
Луната е пълна в знака Козирог на 24 юни 2021 г.
Пълнолуние настъпва, когато
Коментари Харесай

Мощно Ягодово Пълнолуние на 24 юни: ако сте Козирог, Рак, Везни и Овен ще получите признанието, което заслужавате

Луната е цялостна в знака Козирог на 24 юни 2021 г.
Пълнолуние настава, когато Слънцето в Рак образува съпротива на Луната в Козирог. Пълнолунието е време на кулминационна точка и заричане за осъществяване на това, което е почнало на Новолунието. Това е прочувствено време – време на романтика и взаимоотношения.

Така наричаната Ягодова луна или годишното юнско Пълнолуние е астрологичният знак на лятото: на началото му, възприятието на лекост и голямата прочувствена наслада, която носи. С тези сили, работещи в тандем, вечерта на 24-ти ще бъде идеалното време да си напомним минали победи и достижения – и да насочим погледа си към предстоящ триумф.

Най-силно ще усетят събитието съществените знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората с персонални планети и Асцендент в тези знаци.

При тях запазването на хармонията в връзките с най-близките им хора ще е сложна задача. От една страна е доста евентуално да се претоварят в желанието си да угодят на всички, което в следствие ще ги умори и изнерви. От друга страна може да се отдадат напълно да себе си и да не помнят околните и техните потребности, което пък ще разстрои останалите. Който и от двата сюжета да доминира е значимо да се постараят да са задоволително търпеливи и дружелюбни към другите, само че без да се увличат и да губят връзка със себе си и личните си потребности. Същевременно по време на това пълнолуние може да получите покачване или предложение за работа, изключително в случай че това е нещо, за което сте работили. Тази лунация е обвързвана с резултати. Дори да не получите положителни професионални вести, това пълнолуние е мощен миг да го поискате. Използвайте силата на Козирога, с цел да поискате парите или признанието, което заслужавате

Водните знаци Риби и Скорпион ще имат шанса да приключат с значими задания и планове и да се освободят най-малко до известна степен от напрежение, което от дълго време ги тормози.

Огнените знаци Лъв и Стрелец ще са склонни да харчат крупни суми, пробвайки се по този метод да показват любовта си към най-близките. Ако с изключение на верните дарове, съумеят да подберат и верните думи и отношение, ще създадат хората към тях в действителност щастливи и признателни.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци по всяка възможност ще са влюбени и значително фокусирани върху непосредствен до сърцето им човек. Важно е в желанието си да угодят на този човек да не не помнят себе си и личните си потребности.

Земните знаци Телец и Дева към Пълнолунието ще имат най-силна потребност от отмора и няма да им се занимава изключително доста със всемирски събирания или с интензивно другарство. Най-добре биха изкарали интервала в тясна фамилна атмосфера, обградени от най-близките, само че и спазвайки известна отдалеченост с тях.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР